BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures Beauty-Treasures.be

 


Wanna learn this song and need repeated? Use old feature - youtube infinite looper.
From
To
Loop

If you see only 1 row contains today's date in the table, it means we've just started tracking this channel, so please wait and come back in a few days to see full table and all graphs. We need some time to collect all necessary info.

Channel name: Beauty-Treasures.be

Channel stats Beauty-Treasures.be youtuber popularity:
Date Subs Views Videos
2020-08-07 390 - 179128 - 181 -
2020-08-13 390 - 179168 +40 181 -
Data in the table might be unsorted or outdated because of cache system, in that case please refresh this page with F5 or visit it on other device.

Subscribers

Views

Videos

Above charts might be outdated, the data contains last 10 checkpoints.

BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures video

BLOG ARTIKEL: www.beauty-treasures.be/2017/11/beauty-trash-empties-juni-tem-september.html

ABONNEREN OP MIJN KANAAL:
www.youtube.com/player/MakeUpBlog1

OPGEBRUIKT
Cien oorstaafjes
Action oorstaafjes
4x Demak'Up Sensitive wattenschijfjes ♥
Kruidvat maxi wattenschijfjes
Intuition scheermesje
Palmolive Oriental Beauty douchegel ♥
Kneipp Passievrucht - Grapefruit douchegel
Sunlight kersenbloesem en braambessen douchegel ♥
L'Occitane amande shower oil
The Body Market Polynesian Island Tiare douchegel
Elmex Anti-Cariës tandpasta ♥
Colgate Full White tandpasta
Paradontax mondwater
2x Zwitsal vochtige doekjes
Pampers Sensitive vochtige doekjes
Action vochtige doekjes
2x Galenco baby reinigingsmelk ♥
Garancia micellair water met oranjebloesem
2x Nivea micellaire water
Kruidvat bifase oogmake up remover ♥
Darphin Intral Air Mousse Cleanser
Darphin HydraSkin serum ♥
Darphin Lumière Essentielle illuminating oil serum ♥
Darphin Lumière Essentielle gel dagcrème
The Body Market Vitamine E dagcrème
Sothys Hydra dagcrème
RAU Cosmetics hyaluron serum ♥
Arcaya ampullen
Maria Galland 22J cell protecting primer ♥
Maria Galland 22N cell boosting serum ♥

DISCLAIMER:
Ik ontvang regelmatig van een bedrijf of een PR bureau samples om uit te proberen voor mij blog. Ongeacht of ik dit product zelf gekocht heb, of gekregen, ik word niet betaald om over dit product te praten en ik zal steeds mijn eerlijke mening over dit product weergeven. In deze video worden een aantal producten vermeld die ik ontvangen heb.

FOLLOW ME:
Ig: www.ig.com/beautytreasuressteffi
Fb: www.fb.com/beautytreasures.be
Twitter: www.twitter.com/BTSteffi

Tags:
opgebruikt empties beauty trash beauty make up opgemaakt beauty treasures review

 

See BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures Beauty-Treasures.be miniclip and estimate channel revenue.

 

Comments

 


Heidi De Winter

Heij Steffi, Je hebt heel wat producten opgemaakt zo te zien ;) Je hebt goed je finest gedaan ;) Van Kneipp gebruik ik regelmatig de jeneverbes, omdat ik zeer pijnlijke stijve spieren heb en dat helpt even te om ontspannen. Nivea micellaire water vind ik ook niet goed voor de ogen. Darphin wil ik ook wel eens proberen en meer van weten. Lijkt mij een goed product! Ik heb onlangs ook eens ampullen van Arcaya gekocht ;) Maar nog niet geprobeerd :) Ik kocht De viper 1 doosje + 1 doosje met Hyaluron + Collagen + Finest Caviar + Jasmin + Elsastine. Wat vind je tot nu toe van je ampullen van Rene Futerer? Hoe lang ben je ze nu al aan het gebruiken?

Niet Zomaar Saar

Zalig zoveel producten. Die oorstokjes van de action, wat een prutswerk. Darphin wil ik ook eens proberen.

Kims Puntbe

Weer een heel tal producten! Die oorstokjes, brol hé...heb ze ook nog gehad

 

Search BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures Beauty-Treasures.be song statistics with sub count live checker.

 

Watch New Clips:

 

Beauty-Treasures.be

Loop BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures

Channel name: Beauty-Treasures.be

Current video: BEAUTY TRASH | empties & review | juni tem september 2017 | Beauty Treasures

 

✔ CHECK ANY YT CHANNEL STATS
✔ CHANNEL SUBSCRIBERS ON CHARTS
✔ POPULARITY, DIAGRAMS AND GRAPHS
✔ ARTICLES, EXPLORATION, TOP LISTS
✔ FREE TOOL FOR LOOPING SONGS OR GUIDES
✔ DAILY NEWS FROM YOUTUBERS WORLD

Random Video