Ferma e gomereve | ABC News Albania ABC News Albania

 


Wanna learn this song and need repeated? Use old feature - youtube infinite looper.
From
To
Loop

If you see only 1 row contains today's date in the table, it means we've just started tracking this channel, so please wait and come back in a few days to see full table and all graphs. We need some time to collect all necessary info.

Channel name: ABC News Albania

Channel stats ABC News Albania youtuber popularity:
Date Subs Views Videos
2021-01-31 149000 - 175507920 - 66406 -
2021-02-01 149000 - 175833384 +325464 66439 +33
2021-02-04 150000 +1000 176768339 +934955 66658 +219
2021-02-09 151000 +1000 177982017 +1213678 66944 +286
2021-02-12 152000 +1000 178873863 +891846 67196 +252
2021-02-18 153000 +1000 180173306 +1299443 67536 +340
2021-02-19 153000 - 180417060 +243754 67600 +64
2021-02-20 153000 - 180571134 +154074 67694 +94
2021-02-22 153000 - 180858478 +287344 67738 +44
2021-02-28 154000 +1000 181960930 +1102452 68127 +389
Data in the table might be unsorted or outdated because of cache system, in that case please refresh this page with F5 or visit it on other device.

Subscribers

Views

Videos

Above charts might be outdated, the data contains last 10 checkpoints.

Ferma e gomereve | ABC News Albania video

Një familje myslimane nga Bosnja duke kërkuar ilaç për të birin gjeti edhe ilaç për mbijetesën. Qumështi i gomaricës i ndihmoi ata dhe u kthye në një biznes familjar. Tani kanë mbi 30 kafshë në fermën e tyre dhe kanë në plan të kenë 100 të tilla. Shpresa për jetën u kthye te familja dhe ata në fermën e tyre kafshët i trajtojnë me shumë dashuri.
Këtu gomerët jetojnë si anëtarë të familjes. Meliha Dzindo dhe bashkëshorti i saj janë kthyer vonë pas luftës së Bosnjës në Vlasotincë në Republikën e Serbëve shumicë dhe aty jetojnë si myslimanë.

Kishin provuar zanate të ndryshme në një vend papunësie, por sëmundja e të birit u solli zgjidhje bashkë me ilaçin.

Fqinjët tanë e dinin për rastin e djalit tonë dhe njerëzit na zunë derën duke kërkuar qumësht dhe kërkesat u rritën shumë.

Qumështi thonë bën ilaç, por sasia është e vogël dhe duhen 5-8 ditë për një litër që kushton rreth 50 euro. Ilaç për sëmundje mushkërish e frymëmarrjesh, por edhe për bukuri.

Dashuria për gomerët është gjithçka në këtë vend.

Është një gjë e veçantë dhe njerëzi befasohen si një gjë e rrallë dhe vinë vëtëm për t’í parë.

Shumë njerëz vijnë për ndihmë dhe gjithcka është e shitur paraprakisht. Familja është e angazhuar rreth trajtimit të kafshëve dhe të gjithë kanë nga një emër.

Njerëzve në hall u ndihmojnë gjithmonë pasi e nisën për ilaç dhe u kthye në një biznes të qëndrueshëm në një vend ku 80 për qind të banorëve kanë ikur. Qumështi shëroi për ta plagët e jetës.

Gazetar: Idro Seferi

Operatore: Melisa Muhtari

Tags:
abc news ferma gomereve abc news albania bosnje ilaci qumeshti sherimi

 

See Ferma e gomereve | ABC News Albania ABC News Albania miniclip and estimate channel revenue.

 

Comments

 


Deqani deqan

Mungon Hashim Thaqi gomar i mir eshte

Altin lorenxi

Nga ferma e gomereve Idro Seferi.

cute boy DUKAGJINI

Ju lutem ku gjindet se me duhet ju lutem shume

Hist Ory

Nga titulli mendova se behej fjale per parlamentin.

Landi Landi

.

Komenti Komenti

Fema ma e modhe eshte parlamenti

Tafa Kaliqani

NE KOSOV ESHT FERMA MA E MADHE E GOMARVE O SA GOMARI OSHT KTU BRE O HAJDE MERI SE NUK TI SHES PO TI FALI TE TAN SE TYBE SI MER AS TI SE E DIN SE KTA KUJ NUK I VYJN SE JON GOMAR HAMALLA SE AS HAJR SUN SHEN TE TA BRE MEDET NA I VRAFT ZOTI

petros suks suka

dua te kuptoj kta kerkojn qumeshtin e gomarit qe esht ilaç per djalin apo shet qumeshtin se kuptova

Mizafer syla

Asht interesant ne serbi nji pronar ika meshum se 80 copa mir po ai kish ber kontrat me kanad ku kilogrami i djathkt po kushtojke 650 Euro

Lucy P.

Haaaaaaa nuk kisha degjuar kurr

 

Search Ferma e gomereve | ABC News Albania ABC News Albania song statistics with sub count live checker.

 

Watch New Clips:

 

ABC News Albania

Loop Ferma e gomereve | ABC News Albania

Channel name: ABC News Albania

Current video: Ferma e gomereve | ABC News Albania

 

✔ CHECK ANY YT CHANNEL STATS
✔ CHANNEL SUBSCRIBERS ON CHARTS
✔ POPULARITY, DIAGRAMS AND GRAPHS
✔ ARTICLES, EXPLORATION, TOP LISTS
✔ FREE TOOL FOR LOOPING SONGS OR GUIDES
✔ DAILY NEWS FROM YOUTUBERS WORLD

Random Video