Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series) Wanderlust Indonesia

 


Wanna learn this song and need repeated? Use old feature - youtube infinite looper.
From
To
Loop

If you see only 1 row contains today's date in the table, it means we've just started tracking this channel, so please wait and come back in a few days to see full table and all graphs. We need some time to collect all necessary info.

Channel name: Wanderlust Indonesia

Channel stats Wanderlust Indonesia youtuber popularity:
Date Subs Views Videos
2020-09-06 3220 - 559104 - 36 -
2020-09-24 3230 +10 560211 +1107 36 -
Data in the table might be unsorted or outdated because of cache system, in that case please refresh this page with F5 or visit it on other device.

Subscribers

Views

Videos

Above charts might be outdated, the data contains last 10 checkpoints.

Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series) video

PLAYLIST VIDEO WANDERLUST LAINNYA:
LIHAT INDONESIA: www.youtube.com/playlist?list=PLAOPLDZ6QryIwvu3J53qGcfR1dOWQjXWe
KULTURA (THAILAND EDITION): www.youtube.com/playlist?list=PLAOPLDZ6QryJO1GLYJE0lt-Ya24uS7yjh
KELANA DI ASIA TENGGARA: www.youtube.com/playlist?list=PLAOPLDZ6QryJXxcKrBDevTsXKM0AYLiWU

Kawah Ijen adalah salah satu kawah terindah yang ada di dunia. Kawah ini terletak di perbatasan antara Bondowoso dan Banyuwangi di Jawa Timur. Kawah Ijen sendiri merupakan salah satu kawah terasam di dunia dan yang menarik dari kawah ini adalah adanya fenomena "Blue Fire".
Kali ini tim Wanderlust akan mencoba untuk me-Lihat Indonesia dari Kawah Ijen. Mau tau gimana serunya petualangan kali ini? Silakan disimak saja videonya.

Ayo ikuti terus petualangan tim Wanderlust! :)

Don't forget to hit "like" button and "subscribe"! :D
Thanks for Watching!
Follow us on Ig: www.ig.com/wanderlust_indo

Videographer: Suhindarto

Tags:
Ijen (Mountain) Indonesia (Country) Wanderlust Jawa Java Adventure Travel Culture Nature Events Destination Tourism Landmark Holiday Visit Tourist Places Accommodation Blue Fire Blue Fire Api Biru Api Biru Crater Ijen Ijen Crater Ijen Mountain Mountain East East Java Volcano Wonderful Sulfur Belerang Mine Kawah Lihat Indonesia Lihat Indonesia Jawa Timur Timur Kekayaan Alam Sulphure Asam Crater Lake (Lake Type)

 

See Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series) Wanderlust Indonesia miniclip and estimate channel revenue.

 

Comments

 


saiful adi

kren banyuwangi

Dita Wulan

Lagune bagus 😁

Agus Trianto

Sy org Malang jatim... setahu sy ijen itu milik kabupaten bondowoso

Dwiki dhani

bikin tendanya kok didalam pondokan ya?? ,itu kan tempat buat teduh orang2yg gk bawa tenda/kondisi darurat ?? bukanya udah ada lapangan khusus diriin tenda ya?

yuriko kawai hatsumi

blue fire.....

vcb journey

Keren videonya. Beruntung bisa lihat blue firenya. Kemarin saya ke sana belum sempat lihat blue firenya. Jd video trip ke ijen yg di channel saya kurang blue fire :). Btw skr jrg modernize video ya, pdhl menarik videonya. Terima kasih

Anjiang 57

Ke kawa ijen kena anging subuh aduh dingin banget dah..😅

Raja Property

kita semua mestinya prihatin..dulu zone sekitar kawah ijen terutama arah dari bondowoso menuju kawah ijen begitu indah oleh rimbunnya hutan dan terjaganya kondisi savana..tapi sekarang kondisi hutan dan bukit2 savana di sekitar situ rusak parah..terbanyak karena beralih fungsi menjadi lahan tanaman kubis..kenapa pihak2 yg mestinya bertanggung jawab menjaga kelestarian alam seperti sengaja membiarkan..?

Dedy Setiyawan

Tas nya brp liter?😁

hafidhah farahdilla

Halo kak boleh minta stats sewa pickup ke ijen??

 

Search Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series) Wanderlust Indonesia song statistics with sub count live checker.

 

Watch New Clips:

 

Wanderlust Indonesia

Loop Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series)

Channel name: Wanderlust Indonesia

Current video: Lihat Indonesia - Kawah Ijen (Wanderlust Travel Series)

 

✔ CHECK ANY YT CHANNEL STATS
✔ CHANNEL SUBSCRIBERS ON CHARTS
✔ POPULARITY, DIAGRAMS AND GRAPHS
✔ ARTICLES, EXPLORATION, TOP LISTS
✔ FREE TOOL FOR LOOPING SONGS OR GUIDES
✔ DAILY NEWS FROM YOUTUBERS WORLD

Random Video