Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković Desni Klik

 


Wanna learn this song and need repeated? Use old feature - youtube infinite looper.
From
To
Loop

If you see only 1 row contains today's date in the table, it means we've just started tracking this channel, so please wait and come back in a few days to see full table and all graphs. We need some time to collect all necessary info.

Channel name: Desni Klik

Channel stats Desni Klik youtuber popularity:
Date Subs Views Videos
2021-02-16 46800 - 30680985 - 1112 -
2021-03-01 46900 +100 30899572 +218587 1126 +14
Data in the table might be unsorted or outdated because of cache system, in that case please refresh this page with F5 or visit it on other device.

Subscribers

Views

Videos

Above charts might be outdated, the data contains last 10 checkpoints.

Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković video

Url za gledanje cele emisije: youtu.be/p3PFein6tFw

For business inquiries: [email protected]

Zapratite novi kanal DESNI KLIK goo.gl/hfHeVM

U ovoj epizodi emisije Desni Klik ugostili smo Aleksandara Pavkovića koji je radio kao novinar još 2001. na regionalnoj radio i televizijskoj stanici Pančevo gde je naučio osnove novinarskog posla i funkcionisanje medija.

Place ga je kao zaljubljenika u geografiju i putovanja odveo preko okeana i nekoliko godina proveo je van granica naše zemlje. Bez obzira na udaljenost pratio je dešavanja u Srbiji i videvši da se stvari u zemlji ne menjaju na bolje odlučio je da se vrati i da da svoj doprinos borbi za istinu.

Kao jednog od nosioca ideje o borbi za istinu prepoznao je BALKAN INFO i odmah po povratku u zemlju odlučio je da im se pridruži.

Osim novinarstva, Aleksandar se bavi i poslovima u turizmu, rok muzikom, a napisao je i nekoliko predstava. Bavi se sportom i vodi onom narodnom “u zdravom telu zdrav duh”. Sebe vidi kao društveno angažovanog pojedinca koji će se uvek boriti za prava društva da bude slobodno, zdravo i okrenuto pravim vrednostima.

DESNI KLIK intervju gost Aleksandar Pavković

Autor Emisije: ig.com/supremenexus/
SUPREMENEXUS FACEBOOK goo.gl/rinqgH
Twtter www.twitter.com/supremenexus

Business inquiries: [email protected]

Podrška emisije E Frag
www.ig.com/efrag.rs/
www.twitch.television/efragrs

Zapratite Balkan Description www.youtube.com/channel/UCLG5... twitter.com/tvbalkaninfo?lang=en www.ig.com/tvbalkaninfo/ www.fb.com/tvbalkaninfo/

Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković

Svrha ove emisije je iskljucivo zabava i za cilj nema nameru nikoga da vredja. Ako se neko osetio uvredjeno ili potrešeno povodom izvesnih stavova ili tvrdnji iznesenih u emisiji, bez nervoze, shvatite sve samo kao zabavu.

Svi stavovi izneti u emisiji su isključivo mišljenje naših gostiju a nikako autora ili kreatora emisije. Naši gosti imaju pravo da misle i govore sta god žele, mi smo tu da postavimo pitanje.

Uživajte u programu i svako dobro.

Tags:
supremenexus balkan info desni klik balkan info intervju desni klik intervju aleksandar pavkovic aleksandar pavkovic balkan info aleksandar pavkovic desni klik aleksandar pavkovic intervju supremenexus aleksandar pavkovic aca pavkovic aleksandar pavkovic dusan dzakic aleksandar pavkovic o gostima aleksandar pavkovic o balkan infu kruzer rad ne kruzeru gej populacija aleksandar pavkovic o gej osobama dusan dzakic dusan dzakic balkan info

 

See Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković Desni Klik miniclip and estimate channel revenue.

 

Comments

 


Strugarević

Pre će dodji SCHWARZENEGGER NEGO Nole

 

Search Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković Desni Klik song statistics with sub count live checker.

 

Watch New Clips:

 

Desni Klik

Loop Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković

Channel name: Desni Klik

Current video: Voleo bih da ugostim Đokovića i Švarcenegera u emisiji! Aleksandar Pavković

 

✔ CHECK ANY YT CHANNEL STATS
✔ CHANNEL SUBSCRIBERS ON CHARTS
✔ POPULARITY, DIAGRAMS AND GRAPHS
✔ ARTICLES, EXPLORATION, TOP LISTS
✔ FREE TOOL FOR LOOPING SONGS OR GUIDES
✔ DAILY NEWS FROM YOUTUBERS WORLD

Random Video